Saturday, January 15, 2011


Hari nie aper kes.... aper hal..... >>> no kes no hal... just  bla bla bla..... huhuhuhu....

sebab ari ni xde kije sangat so....aku pon Sambung balik episode citer yang dah lama aku x download..... baru sampai part 12..... 

giler arrr..... banyak  lagi dol..... ada 56 episode,,,,,

citer aper aku download???..... huhuhuh...... bukan citer ganaz2x.... tapi yang agak menarik perhatian aku.... KCB  Ketika Cinta Bertasbih.....

actually memang dah lama kan citer nih.... tapi aku ni baru jer jadi penonton citer nih... yer la... sebelom ni aku x baper layan sangat citer indon..... .

semuanya bermula dari satu pc klinik masa dok backup data dia... tetibe aku nmpk satu citer....aku nak backup kene tgk file jugak  bukan aku saje2 jer bukak ok...( sy bukan nak kaco privasi org)  tapi setiap file kene teliti baik2 takut t ... ada file yang missing , customer marah aku lak,.... 

ehhhh.... pasal KCB tadi.... kira masa aku backup tu... nmpk la citer KCB yang MOvie punya.... aku ni kan memang suke kumpul citer.... so.... aku copy jer citer tu ... 

bawak balik.... so, on Laptop,pasang subwoofer >>play movie .... sambil tgk citer sambil makan kepek pisang.... nyam nyam nyammm (eppsss bunyi kepek pisang macam tu ker???)

lama2 aku tgk citer tu.... aisehhh.... layan jugak citer nih,,,, citer ni bagi aku lagi best daripada Ayat2 Cinta yang aku x berapa paham tu:P.........

so aku pendekkan citer yang agak panjang nih......kira masa aku ngah dok surf tenet nak cari citer lain aku ternampak satu blog citer pasal KCB Spesial Ramadhan...( Bersiri punyo lo)...daripada synopsis citer tu,,,,yang KCB Spesial Ramadhan ni sambungan pada yg Movie nih.... 

so .... so.... so what?????....>>> so aku pon cari la link nyer... ni ler link nyer,.... Mak datuk Nenek Opah  ku yang sayang.....  Byknyer episode nyer.... xleh thn lak tu... setiap episode ader 4 part.... perghhh..... jenuh nak menyedut .....




tapi sebab layan citer nih,,,,, ok ok..... aku sedut jugokkk...... Giler kentang ubi kayu.... la..... nak kene download slow2.... ok ok.... nak sambung download nih.... 

wachaaaaaa.........>>>>>>aku menggunakan wifi kedai sebelah sebab Cc aku penuh org so nanti line jadi slow ( mentang2x aku tau password wifi kedai sebelah nih) huhuhuhuh Zalim x aku..




3 komen yang dicatat:

Anonymous said...

LAYAN CITE CINTE PULAK...

.>daisy din

YanaMIB said...

bijak gak ko curik wifi org utk donlod..huhuhu~ =P

Mr Swat said...

daisy:: layan ajer,,,,


yanaMIB:,,,, shhhh jgn kuat2 kang kantoi kedai sebelah nih....

aku hack wifi kedai sebelah,,, /:P

p/s: aksi ini jgn ditiru....