Monday, November 09, 2009

Ahaaa....... dah lama aku x on9 waktu mlm,,,,, yer la semenjak member aku bawak modem streamyx balik kedah... dah takde tenet umah aku.... huhuuu....... ni pon kat kedai makan,.,,, sambil2 lepak ngan member aku dok wireless nih.. tertibe lak ade 4 bijik komputer dalam restoran nih....

ni baru betul cyber cafe..... kekeke...... taram pinjam la pc ni jap....

ades..... lapo sehhh x mkn lg do..... tadi aku baru pas tengok citer Jennifers Body..... leh tahan sehhh....

menarik gak citer nih.... lagu2 dalam citer ni pon menarik.... best siot..... byk lagu best .....

saper yang minat citer ngeri2 macam nih.... aku leh syorkan citer nih la....

bagi aku ..... citer yang aku minat tgk.....

SAW 1,2,3,4,5 ...... coz citer SAW ni memang menarik....

semalam aku baru download satu citer Wrong Turn 3 (left4dead)


AMARAN pada yang lemah semangat.... sila tutup mata...yang rase x cukup umor pon xyah ler tgk... x elok... huhuhuhu......aper da........

dah la..... lapor lak.. pas tengok citer2 berdarah nih..... aku lapar nak makan..... jom p makan... hhehehe

5 komen yang dicatat:

maiyah said...

disbbkan byk donlod ler tenet akak jd slow ituhari huhuu :)

y@n@ M!B said...

perghh mmg minat cite2 ganas ni..dasyat2! ^_^

nabilah_2908 said...

sungguh ke Jennifers Body ni best...memang dh pln nk tgk ujung minggu nih...huhu.. :)

Mr Swat said...

kekekeke..... ala kak mai tgk cite sampai penuh hdd ,,, mana x slow.. huhuhhu

Mr Swat said...

nabilah .... best gak citer nih....

so mlm tadi tgk cite wrong turn 3.... ala lebih kureng jer cite jenifers body nih.. just .. aksi memakan dan menjilat darah dalam citer WRONG TURN ni lagi real... huhuhuh