Tuesday, April 20, 2010

hmmm... today.... suara aku still serak2 g.. ye la... ni semua pasal.. dok menyorak kat HUlu SElangor la.... masa PEnamaan Calon .. aku g sana... adesss...


sesak sehhhh...... parking kete mak ai jauh giler dalam 2 km aku kene jalan kaki ... aduhhh lotih sehhh..... tapi xpo.. bukan slalu nak pilihan raya kan... huhuhhu.... pepon.... now.. aku dok relax lagi... tah bila nak busy... busan pon ade nih....


aku nih dah la xleh tdo siang... so ape aku buat??...


1.aku godek moto aku... taruk lampu warna2 huhhu,.... kreatif terlebih.....


2.subwoofer kenduri aku sambung ngan tv,..... bergema bunyi nyer....


3.lampu dalam kete aku wiring balik... taruk lampu kaler2 warne warni lak.. huhuuh....


4.skang ngah cari kabel komputer kecik aku... nak buat bagi leh pasang tv kat komputer tuh.....


ni le yang aku buat kalo aku busan ... abis semua bende leketronik aku modified... so .... ape pon.. rindu kat para blogger semua...... what up guys n girls!!!.... :P hidup kene happy ok.... weeeee

2 komen yang dicatat:

Lia3003 said...

bila suara serak makan lah pil ceketik-on,,gurau2

Aby Umy said...

makasih dah share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singah lah ke blog aku?? :)