Monday, August 31, 2009

Arrrghhh,,,,,, Alhamdulillah..... Aku sebebnarnye baru lik dari Kg Besout aku nih....Letih gak nih... tapi bila aku tgk... ade pengunjung2x baru kat sini... so ... welcome .... to my page....

huuhu.... aku balik sempena hari merdeka.... Tahun ni aku tgk cam x bper nak meriah la... ye la.... sangkut ngan bulan posa....

Actually ....kalo kat kg aku nih.... slalu nya mlm2 .... geng rempit nih... akan berkumpul.... then.... ngah2x malam pusing dari Besout 1 sampai lah Besout 5,,,,,, ye la,,, ronda2 anak kampong....

musim2 lepas aku join.... tapi semalam aku x ikut,.,,, sebab penat .... lagipon member2 rapat aku ramai xde,,,, so ,,,, aku x p lah join rempit diaorg,,,

Kira time balik ni.... Member rapat aku si Mad Radi ni pon balik kg jugak... so dapat lah aku jumpa dia ,... ye la.... last jumpa dia pon ,... raya tahun lepas.... pastu x jumpa dah,.... dia pon dok keje kat pahang,,,, mana la nak balik slalu....

tahun nih... dia dah bawak kete baru dia.... wahhhh.... persona 1.6 auto,,, huhuuh,,,,, aku jugak lom de kete nih... kuang3x,,,,

Aku x sempat nak amik gamba kampong aku.... xperlah... time raya nnati,,, aku upload my hometown nyer pic..,,

mmmm.... tadi masa kat highway,,,, ade lori bawak Babi PInk.... eeeeeeeeeeee............ geli giler aku ,... mula2 aku pecut,.,,, tetibe bila dekat sket ngan lori tuh.. aku dah bau semacam... aku nmpk bende pink2 dalam lori tuh.... tup2 tetibe ade satu kepala babi nak meloncat kuar... wahhhh...... aku tekan brekkk moto aku... slow...... aku biar lori tuh jauh ,,,, eee..... geli gilerr aku..... pastu lori tuh ... p isi minyak kat hentian ..... aku pon..,. pecut laju2 ... potong lori tuh... weeekkk.... nak muntah,.....

nak kutuk ... bulan posa... wat kurang pahala ja... huuhhuhuh... pepon ... aku selamat lah smpi putrajaya,,,, berbuka posa kat umah akak aku,,,,,

pastu terus lik ke kajang....

aisehh,,, lupa nak ucap selamat hari merdeka,,,,,

bile pk pasal merdeka.... maknanyer ex awek aku pon dah merdeka lah..... yer la.... dia ckp dia nak idop bebas .... so nmpk nya.... merdeka tahun ni.... dia bebas lah.. bebas dari aku..... aku jugak ... yang sorang2 skang... huuhhh.... apo da hal... lantak ler.... janji gue senang,..,,, ok....

3 komen yang dicatat:

Alia FaRhaNa said...

jangan sedih2.. bunga bukan sekuntum... (^_^)

mr swat said...

yer... kene tahan la.. semu adugaan tahun nih... :(

Alia FaRhaNa said...

sabaw... biar masa yang hapuskan semua memory...