Thursday, August 13, 2009

wah wah wah..... hari nih... aku x sihat.... aku demam nyet nyet...... walaupon demam ,,,,kene jugak la kerja... adus....letih nyer,,,,


so hari nih hari 1st PESTA KONVO UKM...... so... company aku nih buat lagi jual2 brg kat ukm.. just tapak nyer... tmpt lain pulak....

Pagi-pagi... dah g Puchong amik van company.... adoi..... Pastu angkat brg... letak kat booth uKm....

kat sana company aku kongsi satu kemah ngan booth jual brg2 askar... hehehe.... apa lagi.... aku try la brg2 yang ader kat situ... .. tgh time xde keje...
ade macam ahli gerakan.... ??

ni antara pic yang aku smpat amik....



6 komen yang dicatat:

abid abdi said...

sedari. jangan sekali berputus asa dengan kehidupan ini. kita hanya sementara saja di dunia fana ini.. andai terasa lemah carilah kekuatan dengan memohon drpada allah dan bnyakan beribadah. sesungguhnya solat itu adalah satu kerehatan bg org2 yang beriman.
jika terasa ajal semakin hampir, alhamdulillah, allah bagi peluang untuk kita bertaubat lagi.
sentiasalah perbaharui keimanan dan sentiasa lah mhon kepada allah. mga allah rahmati kamu dan memberkati segala amalan mu..
salam ziarah ya sedari...

fajridil said...

salam, sakit2 leh ingat ex plak eh. kalau dulu leh ngadu kat dia, skrg ngadu kat blog je eh. hehe. relax beb, tu semua dugaan. byk2la bdoa. wat solat hajat n solat2 sunat yg lain,mudah2an semuanya selamat.[adhaband mp3][my blog]

CtiKuscoMel said...

Aik..pesta konvo ukm?gerai yg jual brg2 askar tu eh?kite ade jenguk2..hehehehee...

swatman said...

abid abadi :>>>>thx 4 d advise,, :)

fajridil :>>>>mmm nak wat cane... dah dalam otak den ada namanya,..tapi... apa pon... life must go on... x pelah... cubaan dunia... thx 4 d comment


Ctikuscomel :>>>> ye ker,... adoi... ni ade nmpk sy ker??... x kot... sy byk kali x bape sihat hari tu.... so... maybe awak x nmpk sy kan.. huhu

CtiKuscoMel said...

hee..xnmpak tuan pom kt gerai tu..takut nk masuk..hehehhee

mr swat said...

la.... tuannya yg amik pic tuh la... kalo tuannyer x amik... sapa nak amikkan pic tuh... huhuhhuhu