Monday, December 21, 2009


Citer 1
woooo....... Hari ini aku kembali ke Kajang....
Sepatutnya hari ni aku ade interview kat KL.... tapi.... apokan daya..... xde rezeki kot.... apsal???... sebab mlm tadi aku check semua sijil Ori aku tertinggal kat kampung.... cam ner nak interview kalo sijil ori tertinggal kan..... so..... aku pon x p lah.....

mati2 malam kelmarin aku ingat tertinggal..... sekali petang tadi time aku balik umah..... tetibe aku nampak fail hijau ...... NAH...... Sijil tu rupanya ade kat tepi TV...... naper la malam tadi aku x cari kat situ......sekali ade la PULOk sijil tuh..... nak pegi interbiu ... dah xleh... dah petang.... time nyer lak pagi tadi....CIAN aku kan.....benci tul den la kalo cam nih....


Pe leh buat bende dah jadi....

Citer 2

Semalam aku de kenal sorg Bro ni... mana aku jumpa???..... jumpa kat highway RAWANG..... kira time tu dia nak minta duit sket sebab minyak dia tggl skettt...dia xde duit sebab baru pas eksiden... siap tunjuk kat aku lagi 15 jahitan kat badan dia... pasal ade sifat keinsanan dalam diri aku pon bagi lah,,,,, . So dari situlah.... kitaorg konvoi berdua smpi ke THE MINEs... kat situ kita org byk borak2,,,aku pon cam biasalah... pantang ajak sembang.. borak jer la.., aku heran gak bro nih...baru jer kenal baper jam.... dia offer aku lepak umah dia,,,, siap kata kalo aku pindah nanti kalo nak stay ngan dia kat SHAH alam, pon boleh.....aisehh.... ni bior benor,,kira petang tuh aku nak gerak lah... sebab kan petang hujan... so sebelum balik... dia mintak no HP aku.... aku pon bagi lah,...

Pastu aku pon gerak lah... alang2 lalu putrajaya, lepak jap p umah akak aku... kat situ aku dapat panggilan dari public KL.... nah BRo nih kol... tny aku kat mana.... aku ckp jer la apo2 pon... Heran tul aku... hari tuh ajer dia kol aku 3-4 kali,.... esoknyer(hari ni) pagi2 lagi no public kuar lagi... bro ni tunggu aku kat KL da... sebab dia tau aku interbiu hari nih.... pas 8-9 kali miskol... aku wat derk jer..... mls aku nak layan sangat.. bukan apa..... kenal dia pon x samapi 24jam.... dah kol2 aku macam mak aku la pulok.... adesss..... dia beria2 ajak aku p umah dia???... xtau naper???... x kisah lah.... asalkan aku selamat cukuplah... kdg2x risau gak aper bende la bro ni nak ngan aku.... tapi kita kene bersangka baik ngan org kan,.... so..... wallah hua'alam..
-----tutup kes------

Citer 3

So nak jadi lak citer baru ..... dalam kul 10mlm tadi ..... aku dapat msg dari no yang x dikenali...... suruh aku kol...... aku pon kol lahhh..... jeng3x...... siapa itu???..... siapa lagi.... no si penghancur hati ku ini.... si My ex........ mula2... buat do no jer... last2 .... aku lak sedih .... cibai tul.... nape la kol dia.... ahhhh.... sembang 10 minit... pastu aku xnk kol dah... lantak ko lah..... ni aku tulis blog nih pon sebab nak hilangkan rase biol2x aku la ni.. huhuhu

p/s: Oleh kerana terlalu ramai yang sama nama ex aku... aku terpaksa ubah la nama nyer.. takut jugak org marah kat aku bila sebuut nama nih... huhuhu.... wokeyy.. update

8 komen yang dicatat:

maiyah said...

hehe.. siap ikat brg kat blakang gmbar tu :D

nabilah_2908 said...

hye Mr Swat...
cite 1 :

myb sudah tertulis...awk tk de rezeki tu di intrwv,, :)

cite 2 :

erm...agak seram gak ngn bro tu...if fikir +ve...myb dia nk bls budi jer kot...if fikir -ve...hrummm....tk dpt nk byngkn...huhuhu...

cite 3 :

lor...tk habis lagi ps this girl..myb eX tu rindu kt awk kot..2 yg cari awk lagi..tp wat2 jual mahal...haih tak fhm tul dgn dia tu..

hrumm...sabar jer la..cr la yg baru..ps tu awk dh tak skt ati g dh dgn eX awk tu.. :)

pape pun...wish u best of luck in ur intrvw eh..take care... :)

Princess Azah said...

salam MrSwat..
mcm2 hal ek..sabo je la..

Liyana said...

sabar 1/2 dari iman

Mr Swat said...

yuppp... sabo jelah...... ni pon kita baru balik dari temuduga.... thats why late bukak blog nih.. :P

cikTi said...

bro yg baru knal tuh,,mcm plek jo.,.

Mr Swat said...

kak mai....huhuhuh..... apo leh buekkk.... dah x cukup tompat... ikat pon ikat lah.... huhuhuhh

Mr Swat said...

tu la...... tadi masa sy nak g ampang.... dia kol.... dia nak saya nek moto ngan dia g ampang...

last2 saya ckap./... takut ujan... naik tren g bagus...

sy soh dia duk umah dia dulu... nanti dah baik/// br saya ctc... huhuhuhuh....

beria-ria benor dia ajak saya g umah dia tu... adesssssss

apakah yang harus aku lakukan nihhhh