Sunday, December 27, 2009


waaaa....... ponat den p balai polis.... apsal???..... semua pasal BRO tu lah....

Apo leh buek,..... Bro yang aku cakap tuh memang something wrong...... pas jumpa dia.... baru lah... kita tau.... dia tu sebenar nyer PENIPU and PENCURI...... So ari ni aku wat REPORT POLIS kat Balai polis Abu Bakar BAginda dan Balai polis kajang......
Sampai 2 Balai polis aku kene g... adessshhhh..... apo da.... hujan lak tuh.... DUGaan dAn Cubaan datang pada penutup tahun 2009 la pulok.... huhuhh...... xpo lah.. sabor jelah..... Sesungguhnya,,,, setiap dugaan yang datang tu tandanya...
allah sayang kat aku..... allah nak suruh aku slalu ingat dan hati2.....
kan kan kan.....

6 komen yang dicatat:

maiyah said...

berhati2 len kali.. nnti kene gi balai lagi

nabilah_2908 said...

hrumm...BRO tu buat apa kt awk..? kena rompk dgn dia ke..?

Mr Swat said...

tula.... kak mai.... kitabuat baik... tapi bagi balasan x baik lak... xper lahhh... dah nasib kan....

Mr Swat said...

ic n semua kad bank saya kene curi....

hp kawan saya pon hilang....

bro tu belagak baik jer... tapi.... tangan panjang....

azie suhaimi said...

camne bro tu leh curi brg2 tu sume/ die dtg rmh awk ke?

Mr Swat said...

xahhh.... dia dtg umah azri... kat umah dia yang hilang