Friday, October 09, 2009

AChewww..... Selsema la pulok... ades... ari ni g kije sorg2 lak... semalam aku cuti... ari nih,...azri lak cuti.... aisehhh.... apoda... ni mesti dia selsema sama ngan aku... huhuhuh..berjangkit dari aku la tuh... huhuuh....

Ari ni nak cite sket... pasal lagu,... dalam bnyk2 lagu... kan... lagu paling berhantu untuk aku ialah .. lagu???? SIAPA YANG RAMPAS CINTAMU - Ukays.... naper ngan lagu ni???.... tahhh...
lagu best,,, aku suka lagu nih,... yela... tiap kali dengar jer lagu ni... mesti aku teringat kat ex aku... si NADIA .....

Tapi,.... yang hantu nyer,....tiap tiap kali pas aku dengar jer lagu nih... mesti .. aku dapat msg ... or miskol ... or ape2 la... yang berkaitan ngan NADIA.... aisehhh... mana x nyer.... Ari tu time aku dok men GItar nyanyi lagu nih... pastu dapat msg dari no x dikenali.... bertulis " Duit yang ari tu nak bagi kat CT ker?.... from Nadia"... nah ni kes duit yang aku kasi kat ex aku dulu la nih... aku balas... " YUP" ... huhuh.. itu jer... dah,....

Pastu .... hari lainnyer lak.. ngah dok bushan2 .... aku pasang la pC umah aku.... pasang lagu nih... ... kira masa tu aku off hset sebab charge ......pas abis lagu tuh... aku pasang lik hp aku.... nNAH... skali lagi Hantu lagu nih wat hal.... ade 5miskol dari???? Dari no tel umah NADIA.... aisehhh....

SEmalam.... aku dengar lagi lagu nih....cam biasaah.. layan feeling....igt masa2 syok bercinta dulu... tup tup... dapat msg.... dari??? CT ... saper CT???.... Ct ni kawan baik si NAdia.... ( aku ni lak kawan jer ngan si CT ) ...

tapi yang aku hairan nyer,.... mUla2 msg Ct masuk.... " hye syg",,,,, " syg wat per " .......aku dah hairan????..... apsal lak ... tetibe dia panggil aku syg???? setahu aku ....dia pggil aku abang jer...

ha.... aku lyn sekejap la..... pastu tetibe.... dapat msg lagi... " Abang,... sori ... tadi yang msg bukan CT....".... "Yang msg tadi NADIA"..... "Dia pinjam hset CT",,,,, nahhhh......

Memang berhantu betol la lagu nih... tiap kali aku dengar jer..... ( aku teringat kat dia),.... pastu mesti ade jer nama dia kuar.... adessss.....

Namooo lah...... jom lari swat.... cari lagu lain lak lah,....aper kata ko dengar lagu RIGHT ROUND - Flo RIDA......sebab tiap kali aku dengar lagu nih... mesti aku nak menari... huhuhuh... serius ... aku x tau naper .... aku kalo dengar jer lagu tu ... aku rase betul2 nak menari.. aper lagi.. geleklah,..... huhuuhuhu.....

3 komen yang dicatat:

nabilah_2908 said...

lari la dari kisah silam mu...mula kan kisah baru... ;)

maiyah said...

yelah.. itu kan kisah silam, dah jadi ex pe, simpan dlm kocek jer :D

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..hu3 berseru2 lagu tu ek...