Friday, October 23, 2009

aisehhhh.... naper hari nih.... macam ramai yang marah aku???....... mmmm......

aku rase maybe sebab aku x layan kot...... yela..... bila dapat game mesti aku x sms... or kol.... or aper2x.....

aiseh..... sowie .. la...... k....

hope saper2 yang x puas ati ngan aku tuh.... aku minta maaf sangat2...... k....

aku just suka men game jer... sebab tu kalo aku dah start men game bola...... aku x fokus pada bende lain ...... aku men game jer....

namo la majuk2 ekkkk.. k .. mlm ni aku x men..... aku kol korang yang msg aku,,,, ok???.... adessss

12 komen yang dicatat:

JMR said...

addicted giler ngn game erk..hikhikhik..

fathiahRAIHANA said...

a'aa
lame da ta nmpak mr swat laa:))

Liyana said...

ayo, ta tau..awek nak merajuk..haha

CikYana(",) said...

eh mne de majuk2
dun wori lah
hihi

Mr Swat said...

JMR....huhuhu....memang addicted pon.. huhuhuh...

Mr Swat said...

Ana... te la .. kita pon lama x nmpk dia... sibuk skolah ekkk..

Mr Swat said...

mane de awek la LIYANA....

Mr Swat said...

Betul Cik yana x majuk??... bagus3x....

tapi masih ade yang majuk ngan aku nih... adessss

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..sape marah2 tu..cian ek..dorg amik berat kat Mr swat tu..

Mr Swat said...

mmm..... ye la....x lalu nak kene marah....

x bls mula la sorang2x dok majuk....

melh bebeor nak pujuk rase nyer..

azie said...

macammana nak letakkan ;
Senarai blog yang saya ikuti

Mr Swat said...

cuba cek dalam komen.... post pertama..... kat dalam site.. www.samboleh.blogspot.com