Wednesday, October 21, 2009

Waaaaa....... dah tambah lagi setahun aku hari ni....thanks pada kengkawan yang dah wish kat kita... xlupa jugak.. yang dah bagi sedekah pada arwah akak saya...

ni kad ucapan yang aku dapat tadi..... laju wooo diaorg wat.... mentang2x diaorg x bz.... laju jer wat kad yer... huuhuhu... pepon.. nice.... siap ade kete lagi aku dapat.. huhuu... apoda....

ni kete cik liyana bagi kat saya.... tgk..... ni kalo aku bawak masuk besout nih... konfem org pandang 18juta kali... huhuhuhuh..... macam ni nyer kete pon ade ker??? apo da.....
ni lak dari cik ZAFIRA NABILAH...... dia nih.. walaupon sibuk... sempat gak wat kad.... saja laju tul wat keje.... tq NABilah... :PPPP

7 komen yang dicatat:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam en swat..selamat hari lahir yg ke..???????semoga pjg umo,murah rezeki,cepat kawin ke pastu dpt anak byk2..hu3..amin3..Al-fatihah buat arwah kakak en swat.

nabilah_2908 said...

ur welcome Mr Swat....kena pandai2 curi masa..hehe.. ;)

Liyana said...

u r welcome..start minggu dpn dah sibuk dah..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat hari tua :)

Mr Swat said...

ok thks .. kak raja

Mr Swat said...

liyana kije rajin2... jgn buli anak murid ekkkk

Mr Swat said...

wawawa..... cik lolly nih... :P