Tuesday, October 20, 2009

mmm....lama x jenguk blog.... minggu ni x sihat.... sehari pale pening... sehari badan sakit... sehari lagi sakit dada.... sehari lagi tgn terseliuh... mmmm... sakit jer.... makan ubat xnak... aper la...

so hari ni... 20hb oktober.......

Hari ni genap 3 tahun pemergian arwah akak aku.....

bila terkenangkan arwah akak aku dulu... rase cam sedih jer.... dulu dia la yang slalu bantu aku.... masa aku dok skolah asrama..... aku slalu g umah dia time cuti.... kalo aku xde duit.... dia jugak kasi kat aku....

N bila aku menganggur... dia yang tolong carikan aku kerje...... aku x dapat nak membalas lagi jasa akak aku .... tapi.... apa yang aku harus buat skang.... aku hanya boleh berdoa jer tuk dia.... mmmm.... smoga.... roh akak aku di cucuri rahmat....

tah la.... semenjak arwah akak aku meninggal .... aku xde mood nak sambut besday aku.... yer la.... sebab Besday aku esok 21.10......mmmm..... lebih baik wat tahlil dari p menyambut x tentu hala......

Aku teringin gak nak sambut tapi.... bila pk jer pasal akak aku..... jadi sedih la pulak.....

mmmm,..... malam ni.. bertambah lagi setahun umur aku hidup kat muka bumi nih....

8 komen yang dicatat:

Liyana said...

happy becoming birthday..
apa kata tahlil tu wat untuk kakak awak and doa kesyukuran utk awak..jz an idea

Along Arman said...

selamat hari lahir swat.. yang ke bape nie? ;) semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki.. dan semoga roh arwah kakak swat ditempatkan dikalanga org² yang beriman.. amin..

Mr Swat said...

thanks cik liyana.. n cik along...

umo baper dah??.... aisehhh... xmo sebut...

CikYana(",) said...

happy birthday awak
:)
sy doakan semoga awk panjang umur
murah rezeki selalu
dikurniakan tubuh badan yg sihat
bahagia n gembira dismping fmly n kwn2 tersayang(",)

al-fatihah tuk arwah kakak awk
amin

with ♥,
cikYaNa

nabilah_2908 said...

happy birthday mr swat...

nabilah doakan moga...panjang umur...murah rezeki..dikurniakan kesihatan yg berpanjngn.. :)

CtiE zAr said...

epy besday tuk Mr Swat..
same ngn besay my father..

al-fatihah tuk arwah akak anda..

Mr Swat said...

thks 4 d wish,...

n terimakasih coz sedekahkan al-fatihah tuk arwah akak saya....

Mr Swat said...

aisehhh... cik ctie.... sama ngan bapak dia nyer bsday lak.. huhuhu.... bagi present x???