Saturday, September 05, 2009


lalalala.... ape kes mlm tadi.... aku pat msg dari ex gf aku.....

dia : Abang Kol nadia jap...

aku pon kol lah...... tgh aku kol... leh pulak dia letak.... mmmm.... aku dah tau dah.... dia ngah smbg ngan bf baru dia... aisehhh.... so aku bagi la msg,,,,,

aku : Xpe lah....lain kalilah kita smbg..... kan nadia ngah sibuk

dia : mmm....kalo camtu kita xpyh kontek dah la....

aku : ok

dia : Harap abang lupakan semua kisah silam kita dulu...

aku : ok

aisehhh...... sampai disitu saja msg kitaorg... huhuhu......apeda.... walaupon hati kecilku agak sedey... tapi... macam kawan2 aku ckp ... dia bukan jodoh ko....... aku couple ngan dia dah 3thun 3bulan .... now end here... huhuh.... best tul sia2kan mase aku nih......

pasan x aku ade pasang lagu nih kat site.... lagu nih... kalo dia masuk khas tuk dia..

yang...... coba kau jujur padaku
yang...... foto siapa di dompetmu
yang.......kok kamu diam membisu
sayang.... jawab atau aku pergi sayang

reff:
aku tak mau bicara
sebelum kau cerita semua
apa maumu, siapa dirinya
tak betah bila ada yang lain

jangan hubungi ku lagi
ini bisa jadi yang terakhir
aku ngerti kamu, kau tak ngerti aku
sekarang atau tak selamanya

yang........jangan kira ku tak tahu
yang........tak mudah kau bodohiku
yang........tolong dengarkanlah aku
tapi sayang .........masih pantaskah kau ku panggil sayang

repeat reff

saat kamu mau bicara
dan ku akan cerita semua
apa mauku, siapa dirinya
karna memang tak ada yang lain

terus hubungiku lagi
jangan bilang ini yang terakhir
aku ngerti kamu, kamu ngerti aku
aku sayang kamu selamanya

repeat reff

15 komen yang dicatat:

nabilah_2908 said...

alahai...sabar la hadapi dugaan ni..

there is someone..some where is made for you... :) ada yg lebib baik sedang menanti...kebahagian pasti kn mnjd milik awk juga...

tak mo sedih2 g yer...hidup ni terlalu indah..so jgn sia2 kan masa yg kita ada dgn bersedih.. (^_^)

Mr Swat said...

wah berpjangga lak nabilah ekk

Alia FaRhaNa said...

lelaki yg baik utk wanita yg baik.. itu janji2 Allah... =) Setiap org diciptakan berpasangan.. samada lambat atau awal jer... tunggu... jodoh tak ke mana...

maiyah said...

salam.. cari jer yg len :D

mizz saifa said...

sian nyer kat awk.. lama tu 3 tahun.. huuu... awk jangan sedih2 ek.. girl tu yg rugi sbb tak menghargai awk.. mungkin jodoh awk dgn org lain.. sabar la yerr..

fathiahRAIHANA said...

pe bnd la minah tu .
kan dy yg suh call ?
ish3.
mr swat ta mo sdey2 yeah .
rmai lg mnanti;)
lg bgos,lg baek drpd minah tu.
nt sdey2 ana kasi tikus kt mr swat bwu taw;DD

Azie said...

awat hang tak cite kat aye? Dulu first time tengok dia pun dah dapat agak perangai dia.La ni dah terjadi pun.Lain kali cari cari wanita solehah.

Mr Swat said...

thx 4 all d support... wat ms skang.... rileks dulu lah.... susah la nak caya ngan pompuan nih... suka pura2,,,, so ,.. nant bila hati aku terbuka tuk cari lain... aku cari... wat masa skang...


aku nak kawan ajer.... hati nih dah x larat nak dilukai lagi....

g@dis blUr said...

teringat kisah sendri plak..hu3..tp,sy yg putuskan dlu...

abid abdi said...

salam mr swat, betul lah ramai yang menanti, tgk komen2 ini sudah.. hehhe
jodoh itu milik allah, sampai masa dan ketika sampailah si dia, jangan di risau dan di susahkan.. heheh
andai bercinta sepuluh tahun lamanya pun, andai dia bukan jodoh kita, dia tetap bukan jodoh kita kan....dan ingatlah , allah jadikan kita berpasang2, dan yakin lah, lelki yang baik, untukl perempuan yang baik. moga allah permudahkan kamu... nak kawen nanti jangan lupa jemput erk.. hehe

Mr Swat said...

huhuuhh... insya-allah ... semua kwn2 blog sy ... kalo lahsy ade jodoh lain .. n kalo sy kawin,,,, sy jempot korang semua...

at09 said...

yey2..nnt swat jmput kite sume..dpt mkn ns mnyak free.best2

Mr Swat said...

aiseh..... tunggu korang semua anak dah 2 3 org lah kot.. baru dapat calon.. huhuhh...

at pon dah beranak 5 masa tuh.. huhu..

LuVidA^^ said...

baru clash ke?
cian nye.
saba k..
ade hikmah nye.
ida pon...baru jugak clash...lepas 3 taun couple..same la kite..huhukk..
and i know..how's ur feeling..ceceyy~~
:P

Mr Swat said...

huhuhu.... samo la pulok ekkk... k... thanks 4 d advise