Wednesday, September 09, 2009

So Ape la mau cite nih..... tah.. ar.... just nak conteng2 blog nih... jer....

Puasa Pon dah separuh bulan dah... lagi baper minggu jer lagi nak raya.... kawan2 aku sibuk dok tny x beli baju raya ker??... aku macam biasalah.. last minit baru beli.....


aisehh...... x byr zakat lagi nih.... ni dok pk..... nak byr kat selangor ker???? nak byr kat perak???

mana2 pon sama jer.... pergi ke Baitul mal jugakkan.... tapi rase cam nak byr kat besout jer.... ye la... sebelom2 nih .. asyik byr kat selangor jer... tahun ni rase nak byr kat kg lak.. huuhu... tapi kalo cuti tetibe dekat ngan raye???..... kang lepas pulak.... aisehhh..... aperda.....

Pepon... yang belom byr zakat tuh.... bayar lah yer.... jgn kedekut sgt.... kang Allah s.w.t tarik balik rezeki yang dia bgi kat kita baru tau....

aisehhh..... ni si At nak jugak lagu tuk dia ..... k aku bagi korang dengar lagu nih.. tuk semua yang datang kat blog aku... aku sayang korang sebab support aku.. huhuhu...... thnks coz sudi join aku ...
lagu nihkhas tuk at,.. ngan kawan2 semua... enjoy.....

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Back to Reff:

8 komen yang dicatat:

eyra said...

tolong byrkn zakat utk iera ;P

Mr Swat said...

adesss....kene jadik ahli kuarga den la kao nak kene bayar nih.. huuuhu

at09 said...

thanx 4 dat song...tp lagu Yang tu lg best..hihi

nabilah_2908 said...

besh la lagu nie...sape penyanyi nyer...ST12 eh..?

sArAh_umAirAh said...

lagu tuk sy xde ke?huhu

Mr Swat said...

nabilah >>>nop..... waliband...

sarah>>>>>> nak jugak... k , nanti saya letak satu lagu len tuk awak... k...

at09 said...

lame2 dgr best la pulak lagu ni..mekacih swatman..nnt sy bg lagu utk awk pulak ye =)

Mr Swat said...

lyn lagu nih .. dlam bilik... baru syokk...