Thursday, September 03, 2009

weee.... apo nak tulis ari nih... tah ler... aku rase cam nak tulis penghargaan pada ????

pada siapa???

Pada semua yang dah dtg kat blog aku.... yang support blog aku... yang bagi komen membina kat aku... kat blog aku... n bantu aku... aperda aku...

Thanks to Along... coz bantu aku wat widget sendiri.....
Thanks to Maisarah... coz teman aku time aku ngah2 bingung.....
Thanks to Annur ..... coz sudi chat ngan aku.....
Thanks to Nabilah.... coz bagi semangat kat aku,...
Thanks to At 09..... coz suka borak2 n jengok2 blog aku.....
Thanks to zue..... coz sudi dengar citer2 aku...
Thanks to Alia...... coz rajin comment aku....
Thanks to Sitikus comey.... coz sudi kawan ngan aku...(walaupon aku alergi ngan tikus :P)

aisehhh,,, ni namo pompuan jo.. yang laki nyo mano???

Thanks to Azri.... coz sudi jadik kawan aku kat sini.....
Thanks to Abidabdi...... coz nasihat anda sgt berguna...
Thanks to Sabut.... sudi gak ko jenguk blog aku ni....

Thanks to all saper2 g la yang suke dtg lepak2 kat warung blog aku nih,,,, ... jangan kecik ati lak kalo aku x sebut nama,.,,,,, ramai sgt,,,,huhuhu

Thanks to visitor yang ... hanya meninggalkan kesan tapak kaki dan laman web anda kepada saya... huuhuhu

Aku amat2 menghargai jasa korang dalam blog aku nih.. huhuh... mau THAnks Lagi ka??? woooooo...... byk dah aku tulis... letih la..... aku posa nih..... heheheh.....

10 komen yang dicatat:

at09 said...

u r welcome ja'a..=)

nabilah_2908 said...

bnyk nyer terima kasih...
nama nabilah pun ada...hehe..

well...kasih mu ku terima... ;)

Mr Swat said...

huhuhu.... sajer bushan2

abid abdi said...

abidabdi pun ada?? hoho, terharunye. hahah\
takder apa ar bro, kita ni hidup kena saling melengkapi an.. so, tak der masalah lah..

abid abdi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sArAh_umAirAh said...

mekacih2...
naseb baek namaku ade..
kalo x,kne habuan tapak kaki saiz 7ni..huhuhu

sArAh_umAirAh said...
This comment has been removed by a blog administrator.
at09 said...

aik..nape ada commnet yg kena delete ek??

Mr Swat said...

sebab bende tuh double posting... so sy padam la... bende tulisan sama jer....

Alia FaRhaNa said...

Alia pon ader? sayakah itu?? hahahaha ;p