Wednesday, September 30, 2009

woooo...... dimana semangatku ini,.... aper kes ko citer pasal semangat ha???... tah... nampak sgt aku ngah blur masa nak tulis blog nih... huhuhh... apermau citer...

skang aku dah setelkan masalah yang menimbun dalam kepala otak yang aku sayangi nih....apa dia??... kes pasal "my friend to my friend".... aper punya kes da..... aku plak kene dok tgh2....

tapi hidup ni memang menarik.... saper sangka.... org yang slalu disebut2 dalam citer "my friend to my friend" tue adalah org yang dekat ngan aku... huhuhuh..... menarik sungguh citer nih.... yang pasti.... citer yang aku tulis nih benar2 kejadian bukannya cobaan.....

k.... apo nak tulis g nih... I love u all la... pada yang support blog aku nih.. n join blog aku... padahal blog nih ... macam aku nyer diari jer.... sajer... aku suka baca balik kisah lama2 aku ... time aku mude remaja... amboi.... cam dah tua la plak....huhu,,,, nak kawen pon xde calon lagi....

aisehhh,.,,, ni pas lik keje ... nanti mesti aku balik sorg2.... kat umah aku nih....budak2 nyer balik lewat... nak jadik setengah gila aku... mana xyer.... umah besar... 2 tingkat.... tapi.... sunyi..... semalam aku melalak sorang2 dalam umah..... pasang subwoofer aku sampai jiran aku nyer umah yang 7 blok dri sini pon aku rase leh dengar..... ape de hal..... lantak aku la... aku ngah tension... sunyi gila dok umah sorang2.... ....


Aper2 pon steady bro... skang ko sunyi sebab ko xde awek.... releks la... nanti ko dah kawen.... x pyh pasang subwoofer,,,,, dok releks jap pon... baby ko nangis... hahahah,..... cam rase nak kawen jer... gatal tul...... p la cari bini,..... tapi mana nak cari???? ade saper2 dari agesi mencari jodoh???

huhuhuh..... k lah .... aku uploadkan lagu baru... tuk blog aku....

tajuknya.... I JUST WANNA SAY I LOVE U.......To all my beloved blogger friends ...

semua yang mendengar boleh nyanyi sama2..... sebab liriknyer senang jer.... nak tau camner.... korang dengarlah sendiri..... k.... :P

13 komen yang dicatat:

nabilah_2908 said...

alahai....sian dia..(^_^)

kita ni kan di lahirkan berpasangan..nnti jumpa la tu.. ;)

enjoy ur single life... ;)

Mr Swat said...

huhuhu.... ok...

LuVidA^^ said...

luv u too....
muahahhahhahaha!!!!~

Mr Swat said...

huhuhu... me 2 3 4... huhuh

bungakuning . said...

~ala ..nuda lg loh,keje kumpul duit byk2 dlu,kumpul harta dlu ..nt leh la kawin.hik2

mizz saifa said...

best la dgr lagu "i luv u"..
rasa nak menari jer..
jom joget.. hihik..

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..cepat2 cr calon..nnt xla sunyi..insya Allah de la nnt..

Mr Swat said...

nuda... ok per... bagows2... kumpul.. nanti bila kawin dah jadik jutawan .. sebab byk duet.. :P

Mr Swat said...

aiseh... saifa... nak joget??... ok.... buat zapin skali la.. huhuhhu

Mr Swat said...

wslm... kak raja nih.. calon kene cari betul2 la... mano leh hentam jer.... :P...

susah la nak cari yang betul2 nih... nak jer suh mak carikan...

Along Arman said...

besh lagu.. haha...
suh la mak carikan ;)

Mr Swat said...

kalo ikut mak... mak cakap dah ader calon dah... tapi .. swat nak cari dulu sendiri... kalo dah xde .. baru ikut mak.... huhuhu

Anonymous said...

i
i
i