Tuesday, September 29, 2009

woooo...... Selamat Hari Raye... huhuhh.... waaaa,,,,, dah lik ke kota la pulok...

Tahun nih raye kuat tul aku berjalan... huhuhu... seminggu aku lik kg .... seminggu aku jalan jer.... x la rasa sunyi sgt dah... best raye tahun nih....

adesss.. penat jugak raye tahun ni.... mana x nyer,,,,, raye samapai ke malam seminggu nih... pagi g umah member nih... petang g umah member tu... malam lak g umah membe lain lak....

umah aku pon macam biasala......org datang umah aku time malam2...... dah memang tiap2 tahun diaorg suke datang malam2 ke umah aku... aku pon xtau ... naper diaorg suka datang umah aku malam2?????

Aku rase aku tau ape sebab diaorg suke dtg malam... sebab siang diaorg g raye umah awek2 kat kg aku nih.... huhuhuhh.... aku pon join jugak .. hehehe....

Raye tadi.... aku siap bercuti ngan Mad ngan Faizul ke teluk batik... wat per g sana???... saje cuci2 mata tgk org berenang ... huhuhuh.... selang sehari lak... g lak teluk intan...

Ade kenduri arwah akak aku.... so g jalan lagi.... sempat gak g umak Tok Lang aku kat Sg Manik...

Adess..... letih wo raye tahun ni... byk sgt jalan ... leh kira ... setiap malam aku lik umah antara 10mlm atau 12mlm baru lik umah.... dari sian lak tu kuar....

seminggu aku wat camnih.. huhuu.... betul2 cuti raye sakan aku.... huhuhhu....

Ahaaaaaa....... ade bende menarik yang terjadi sebelum aku lik kg ari tuh..... aper ekkk???... huhuhuh...... ade beberapa member2 blog kat sini yang tau... macam mana lah kejadian tu leh jadik.....

Dunia nih memang menarik dan unik.... :P Raye tahun nih... Pokai aku.... nak mintak duit raye dah x leh... kuar g ade la.... wehhh..... baca blog nih... Mai sini sket duet raye... kering dah poket aku.. huhuhhu....

Pepon..... Thanks to yang kirim Kad raye ke umah aku..... weh....aku igtkan aku x dapat kad raye... bila tgk byk gak aku dapat kad raye huhuh... thanks.... n sowi aku x beli kad raye tahun nih.... thun depan aku balas kat korang ekkk... :P

Sekarang..... Jom Kita kerje,.....

Di sini tempat cari senang
Salah tempat kalo kau cari uang
Di sini orang-orang penuh kreativitas
Tempat orang-orang yang survive


Di sini bukan anak-anak malas
Tempatnya para pekerja keras
Di sini bukan anak-anak manja
Sedikit kerja … banyak mintanya


Kerja … kerja … ayo kita kerja …

10 komen yang dicatat:

nabilah_2908 said...

Asalamualaikum.....singgah jp nk beraya kt cni boleh..?? hehe.. ;)

LuVidA^^ said...

smt ary ry...hehhee....nk wit aye leyyy ??

Mr Swat said...

wslm... slmt ari raye... nabilah nak raye sini...ok jer...

aloooo.... ida la bagi duet raye kat kita.. kita dah pokai sini.. huhuuhuh

imHepPie said...

aku pon suka gi beraya umah org tgh2 mlm gak...

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..raya sakan en swat ni..

Mr Swat said...

huhu....biar sakan beraya kak ....
jangan sakai udah ler... :P

kakna said...

macam best sakan jer raye die..
abeh dah raye
keje time!

Mr Swat said...

yup kakna....betul3x....

LuVidA^^ said...

ida lagi la pokai..hehhee....

dulu2 ade gak org dtg beraye uma tok mlm ...skg sume da pakat dtg siang...

Mr Swat said...

ida ade g raye malam jugak ker????