Wednesday, September 16, 2009

Zafira Nabilah..... Siapakah dia???..... mengapa engkau masuk mimpi aku ari tu??... Aiseh.... dah la kita x pernah bersua.... x pernah tunjuk muka... x pernah pon sembang dalam phone... x pernah jugak sms.... aisehhh...

Men YM je pon... x pon.. smbang dalam blog je... aisehhh.... macam mana leh bwk masuk mimpi nih.. huhuu..... siap mimpi leh bersambung lak tuh.... hairan tul..sebab ni la 1st time... aku tdo ... pastu tetiba... terbangun... g sahur... solat subuh... pastu tdo.. then mimpi tadi bersambung sampai ke...???? ke ..??? ke???tah xmo sebut... ..nak kata mainan setan ... puasa nih diaorg dah kene kurung nih... ...


P/s : Nabilah,... jgn marah tau... sajer jer nak post entry nih... kalo marah .. kita delete nanti huhuhuh

12 komen yang dicatat:

nabilah_2908 said...

hehehehe...adeh...mcm2 Mr Swat nih..terkejut bila nampk nama itu...hehehe..

tak pe...tak kisah pun...(^_^)

ha...sy tau pe sambungn mimpi tu...sampai ape..hahahah..

kelakar la awk nih...tak habis gelak sy di wat nyer..hehe... ;)

sy pun tak tau...mengapa..sebab apa.. :)

Mr Swat said...

itula pasal.. macam nih puya mimpi pon ade ker...

abid abdi said...

hmm. ada tnada kot. hhehehe

Mr Swat said...

tanda seru ada la.. huhuhu

maiyah said...

salam.. mimpi kekadang adalah dari pembawakan perasaan kita atau pikiran kita, tapi ianya tdk slalunya tepat cuma kiasan.. cuma jln cite dlm mimpi tu akan melalut lalut jauh tapi ianya bersangkut sedikit sgn pikiran atau perasaan kita.. ekekeke.. macam ahli nujum lak :D ini hnya sloroh yerk

Mr Swat said...

huhuuh... kak mai leh jadi pentafsir mimpi lah,.. huhuhuh..... bagos3x....

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam Mr Swat..wah3 sampai terbawa2 ke mimpi ni..he3..de pe3 ke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

adesss. muhahahha:):)

ada jodoh panjang tu. wakaka

LuVidA^^ said...

siap ley mimpi2 tu ek...bhaye ni..huu =p

Mr Swat said...

xtau ler.. pulok... huhuhuh

Insan Biasa said...

hi.......
selamat........

Mr Swat said...

huhuh,,, apo yang selamat??... :P